Weinrot Schicksal
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Weinrot Schicksal

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Kipiiii! Ce salut dragut!

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
H. Ebru Pixie

H. Ebru Pixie

Data de înscriere : 13/08/2009
Localizare : Ia ghicitit si voi.. Unde as putea fi?

Kipiiii! Ce salut dragut! Empty
MesajSubiect: Kipiiii! Ce salut dragut!   Kipiiii! Ce salut dragut! Icon_minitimeJoi Aug 13, 2009 4:56 pm

Kipiiiii! Sunt alexandra, dar va rog *de-fapt sa nu aud pe nimeni ca imi spune asa* sa-mi spuneti Sujini, daca vreti neaparat. Sunt din bucuresti, ahh da, "minunata" capitala, a "minunatei" tari, Romania. Bleah, mi se face scarba. Ok, ador: sa staun cu gasca, sa ma dau pe skate-bord-ul, pe rampa din fata blocului *care noi am facut-o, noi am distrus-o* ehh, asa-i viata; sa ma joc cu matele, si cu catei, sa... imi fac unghiile, si sa ascult muzica! A da, ador rock-ul, jazz-ul, si cred ca mai multe, dar n-am chef sa le enumar.
Urasc, ce-i drept, multe: cand tipa "doamnele" de la bloc ca ascultam muzica, cand s-a terminat serialul meu preferat, manele si populara, Hannah Montana *bleah... fara ofensa* si... plictiseala. Sunt nascuta pe 28 iulie, deci zodia leu sunt Smile) bye bye
Sus In jos
Jessyka Rockford

Jessyka Rockford

Data de înscriere : 12/08/2009
Varsta : 28
Localizare : Undeva prin pat..Caut cearceaful ><

MesajSubiect: Re: Kipiiii! Ce salut dragut!   Kipiiii! Ce salut dragut! Icon_minitimeJoi Aug 13, 2009 5:03 pm

Hmm..Welcome si sper sa te distrezi pe forum!O intrebare....Defapt..Tu esti danda?-.-'' Poto te-a cam incurcat........><
Asa..tacamul cred ca-l sti,si......ne mai vedem pe forum

TAI~TAI!
Sus In jos
H. Ebru Pixie

H. Ebru Pixie

MesajSubiect: Re: Kipiiii! Ce salut dragut!   Kipiiii! Ce salut dragut! Icon_minitimeJoi Aug 13, 2009 5:22 pm

Poto, nu ma mai recunosti? Sigur ca sunt eu, danda, Alexandra, sau Sujini. Cine alt-cineva mai are "porecla" asta? Asa, merci pentru welcome.
Sus In jos
D.A.Giovanni

D.A.Giovanni

Data de înscriere : 12/08/2009

MesajSubiect: Re: Kipiiii! Ce salut dragut!   Kipiiii! Ce salut dragut! Icon_minitimeJoi Aug 13, 2009 5:31 pm

Fi-meo?! Eram sigura ca tu esti .. Normal cum sa nu te recunosc?! Eh,welcome etc restu` le sti.
Sus In jos
H. Ebru Pixie

H. Ebru Pixie

MesajSubiect: Re: Kipiiii! Ce salut dragut!   Kipiiii! Ce salut dragut! Icon_minitimeJoi Aug 13, 2009 5:33 pm

He he, multumesc, mamico, pentru intampinarea vesela, ca de-obicei.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Kipiiii! Ce salut dragut!   Kipiiii! Ce salut dragut! Icon_minitime

Sus In jos

Kipiiii! Ce salut dragut!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Weinrot Schicksal :: Vama :: In vama-
Mergi direct la: